May 16, 2007

Tag Nothing

Blog tag/category, "Nothing" is for...what?

.......

Nothing daunted - as blog tag...

Tag me with "nothing"...
Tag me with "nothing daunted"...
Tag me with "nothing else"...
Tag me with "nothing of the sort"...
/me tag "nothing"

3 comments:

 1. Ahahah - this is the best category ever! ;P I'm envious!

  This riveting comment brought to you by...

  ...bah, Nothing Much! :lol:

  Peace, Bun'!

  ReplyDelete
 2. Ако страдате од болка и тага за тоа што сте го направиле со вашиот екс. ако сте очајни да ја повратите. И ако сте навистина подготвени да станете жена, тој нема да може да се спротивстави ... Значи ова може да биде најважното писмо што ќе го прочитате. Еве зошто.
  Можеш повторно да го вратиш твојот човек. Можете да го направите за 7 дена од сега. И овој систем функционира, без разлика колку е комплицирана вашата ситуација. Сеуште го сакате вашиот екс. Но, сè што вели тој е "Не ти е, тоа сум јас" Знам дека работите не ти се лесни. Вие не го разбирате однесувањето на вашиот екс или она што го вели сега. Вие сте супер збунети и ви треба решение.
  Гледај, ајде да се соочиме со тоа. Ниту еден совет што го добивате од вашите пријатели не функционира, нели?
  И знаете дека не е толку едноставно "надминување на крајот", како што секој вели.
  Болката што не е со него едноставно е премногу голема. Добро, држете се на вашето место, бидејќи сега има револуционерен систем што можете да го користите за да бидете сигурни дека вашиот поранешен сака да биде со вас повторно ... Иако беше ужасен крај .
  Замислете дека може да создадете такви пријатни услови што еден човек ќе стори ништо - дури и да се спуштите на колена и да побарате од него да се омажи за него - само за да ве задржи секогаш покрај него. Д-р sharaja магионичар е тука да помогне и да помогне во добивање на вашиот екс назад во вашиот живот .. Можете да го контактирате Д-р sharajasid@gmail.com

  ReplyDelete