November 20, 2007

ОјемикандовЦи

А - Ојемикандооооооооооо...

Б - На кого бе ти ојемиканд!

А - Тебе бе!

Б - Мене а!

А - Да бе, тебе.

Б - Дојди бе поблиску, да ти каже ојемикандов нешто!

А - Ај бе шетла! Не ми глуми гангрена.

Б - Уф, уф...сега ќе те згазам, ти си Мравка јас Мравојадач.

А - Хахаха...абе лунатик ниеден, оди заплакни си го лицето малку!

Б - Лелеееееееееееее...

А - Шо лелекаш бе? Да не те апна змијава?

Б - Ојемикандооооооооооо....

А - На кого бе ти ојемиканд!

Б - Тебе бе!

А - Мене а!

Б - Да бе, тебе.

А - Дојди бе поблиску, да ти каже ојемикандов нешто!
..........................................

Во позадина е личноста Ц...

Ц - Ццццццццццц...

17 comments:

 1. (а од страна сеирџиката)
  туф туф туф...денешниве млади :) :) :) :)
  колку испи пред да ја гушнеш тастатурата? :) :) :) :)

  ReplyDelete
 2. Пола литро јогурт...од вчера отворен. :))

  ReplyDelete
 3. и + бурек со меџик машрумс, и ју ар он клауд најн...тен...Елевен... =))

  ReplyDelete
 4. Добро напредува дискусијава. Башка блиску се до донесување заклуЦок (ај, ја дислексично аналфабетично гама-озрачена....). =)) =))

  ReplyDelete
 5. Како го рече тоа? Дислекс...што? :))

  ReplyDelete
 6. Ај, ќе побарам некој неписмен се’ убаво да ми објасни. Да не се бункавиме вака во чудење. :о :)))

  ReplyDelete
 7. дис..
  дис...
  ДИСКАВЕРИ!!! =)) =))

  ReplyDelete
 8. О
  О
  Откровение!

  О, не, само мушичка во чајчето. :(

  ReplyDelete
 9. БУ...каде си?!?! :((((((((((((
  (и нажалено шета самичка низ шумата) =))

  ReplyDelete
 10. ЛУ стопати сум ти рекла,: кога одиш кај баба, не низ шумата! Немаш оправдување дури и да си одела да береш меџик машрумс!


  =))

  ReplyDelete
 11. абе...БУ ме остави и ми рече ќе се врати...(го навалува главчето и шмрцка најтажно на цел свет)
  мислам дека не ме сака како што ве сака вас, нема родителски инстинкти, а и ми рече многу сум јадела...трошок сум била...со тие пари струја за два месеци ќе се платела...и така завршив во шумата со гладни волци...
  =))
  =))
  =))

  ReplyDelete
 12. Aууу, срам го било! :(


  Не се секирај. Ќе му го викнеме Супермен. ;) =))

  ReplyDelete
 13. abe Bunka, kaj najde ti copyright znakche? Does it work?

  ReplyDelete
 14. Марија која ти е адресата на новиот блог?

  Оди овде: http://www.copyscape.com/banners.php?o=f

  Кликни на банерот кој ти се допаѓа, а потоа ХТМЛ кодот кој ќе ти се појави копирај го на блогот.

  Ова не значи дека има некков правен ефект, туку едноставно им даваш на знаење дека следиш дал некој неовластено ти го копира и дистрибуира текстот, за да би можела правно да го гониш. А доколку нигде на страната не е наведена никаква лиценца, тоа автоматски значи дека е забрането секакво копирање и дистрибуирање на текстот без твоја дозвола(освен линкување).

  Капиши? :)

  ReplyDelete
 15. http://www.copyscape.com/ - тука пиши ја веб адресата на твојата веб страна и ќе добиеш листа на која се гледа дал некој твој текст е идентичен со некој на некоја друга страна.

  А вие две сестри ШУ и ЛУ, мирни! =))

  ReplyDelete
 16. е да бе1
  ти да не ќе ни наредуваш?
  што сме ти ние? СЛУГИНИ? =)) =))

  ReplyDelete
 17. Доунт ју шуш ми! Ај ШУШ ју!


  Копирајт бај ШУ. =))

  ReplyDelete