October 27, 2011

Pussmobile


Пред два дена лежев на кревет и гледав некоја серија, не е турска нит шпанска, но се е исто освен одличната продукциска изведба, не кажувам која е серијата! Туку друго сакав да ви кажам... Ко слонче што лета така ми дојде мисла да си купам спортски двосед во црвена боја, бојата на зен летањето!
Следниот ден облечен во црвена маица и црвени старки со гланц нови врвки излегов и почнав да шетам низ салониве низ градов...
Видов на излог црвено двоседче, со Р латинично однапред, и ми го фати око исто ко да е слончето што лета.
 • Добар ден.
 • Добар ден господине, и ако може да ми го кажете вашето име малку ми е глупаво да ве викам Господине.
Сакав да и кажам да не се олабавува ко слончето што лета, но баталив, дојдов да си купам црвено двоседче!
 • Небитно како се викам, викај ме како сакаш.
 • Е ако така сакате ќе ве викам Слонче! И Вие од овој миг е Ти...Слончеееее (хихихихи)
 • Ало нормална ли си ти?!
 • Извини милион пати извини. Не се лути, кажи што сакаш да си купиш? Сакаш ли јас да изберам за тебе? М?
 • Црвениов двосед само непознат ми е брендот.
 • Еј супер избор... тоа е светски познат бренд Pussmobile. Си чул само не си ми тука со мислите, Слончеееее.
 • А како ти беше тебе името девојче?
 • Небитно.
 • И како да те викам, како сакам? Прво помислив да те викам Pussy но нема логика веќе, црвеново двоседче заеба работа.
 • Е да бе заебало работа, што му фали на Pussymobile.
 • Му фали Pussiedick airbag! Е тоа му фали!
 • Слончееееееее сакаш нешто да ми кажеш меѓу редови? М?
 • Не туку сакам да ти кажам меѓу нозе и меѓу...
 • Леле, колку си ти зацрвенет. Многу убаво ти стои црвено. Црвеното Слонче хихихихи
 • Зошто ме прекина ќе ти кажев и меѓуредови и меѓу нозе и меѓу мене и тебе.
Наворучение: Црвените слончиња ја дигаат сурлата и рикаат најгласно на цел свет, а црвеното двоседче баш го заболе за тоа.

No comments:

Post a Comment