March 13, 2012

Мудја каша

Биди ин! Пеј до зората: малена, сакам те,  а уствари фукам те.

И шо сеа, демек треба некоја тешка мисла да падне? Абе нема тешки мисли ееееј! Има само тешка глава до перница, тешка перница до јорган, јорган до кревет, кревет до врата, врата до прозор, а на прозор стакло прозирно.

Мислам но мисла не ми иде друга, освен мисла за малена до зората, и шо сеа?!

Ми се пие јогурт, штета што немам од оној јогурт што го велат АКТИВИЈА, као демек активен сум во 3 ноќе, ќе продавам муда за јак интелектуален капацитет…

А у мудја каша има и убави очи! Мудја каша-ти е иновација на векот, само на кој му стиска јавно да го објави тоа, нема таков херој јеби га. Читам во весник некои мудри политички мисли демек, иако знам дека ниеден не пробал мудја каша од сите тие новинарски пички. Нели ако имаш нешто као претходно спомнатата директива нормално е да пробаш као гореспомнатата каша, ама јеби га нема правила на игра кај нив…

Гледам низ градов се движат разноразни девојчиња, штета што дедо ми има 80 години, ни вијагра не му помага у пичку матер! И сега дедо зошто има 80-ка е стар перверзњак? Јебени глумци, не одете со зборови против вашата природна состојба и реакција! Дедо ми вели: едвај чекам синко да те видам какво копиле ќе бидеш кога ќе имаш 80-ка! Добро што немам сестра, зошто нејзе ќе и речеше курва место копиле, вака за среќа неам курви у фамилија…засега.

Абе се си има свое, се си стои на место ако бидеш природно перверзен и во муабетите за бизнис, за сите други муабети се подразбира таканаречената перверзност, јебо вас ја јебо!

No comments:

Post a Comment