April 09, 2012

Сељачки расказ

 • Девојче сакам да те ебам. Знаеш ли?
 • Сељак! Ти нормален си?!
 • Зашто сељак бе, зар само сељаците ебат?!
 • Сељачиште ај гитла. Уствари ете не си сељак, ај сеа гитла.
 • Шо ма, ти само со сељаци да не се ебеш. Па мојов не ти чини?
 • Ај остај ме на мира. Што сакаш од мене?
 • Сеа дечко сум, не сум веќе сељак, а? Сакам да те ебам, ти кажав.
 • Абе ти разбираш не ми се дига на твојот. Ми се дига само на жени. Сакам да лижам пички, задоволен? Капираш?
 • Е да бе, од кај знаеш дека не ти се дига на мојот, си го видела? Сереш на невидено, иако и сама знаеш само во природа се сере на невидено. Кај виде овде природа?!
 • Потпрен си на дрвен шанк бе, морон. Дрвото нели е природно?
 • Опааааа, знам сега…на шо ти се дига, на сељак дрводелец или сељак-дрвосеча. Ете и мене ми дрвосан, таман за твојот фетиш дрводелски, еден дрвосан имаш до тебе.
 • На црнци ми се дига бе!
 • Ма и црнец ќе бидам само еднаш да ти го опнам, знаеш ли?
 • Знам бе, знам! Шо мислеше одма ќе ти дигнам нозе, одма ќе ти се напупам? Будала! Шо ми се фолираш ми збориш за природа, иди во твое село и еби крави во штала.
 • Нејќу, сакам тебе да те ебам. Ти ќе ми бидеш крава, имам гланц нова штала само за тебе.
 • Цццц…ти си тотално ненормален бе. Се слушаш шо збориш?
 • Ја се слушам, ти дали се слушаш. Фетиш на дрва јебо те. Прв пат слушам за таков фетиш….
 • Пинокио ми чека дома хахаха…
 • Шо се смееш ма? Шо ти е смешно?
 • Сељак!
 • Крава!
 • Сељачиште!
 • Краветина!
 • Педер!
 • Курва!


Резервен наслов: Сељачко-краветинска приказна 
Преземено од http://vagina.com.mk/ и http://penis.com.mk/

No comments:

Post a Comment