April 11, 2012

Втора Сељачка

...
 • Оооо...кај си бе сељачиште? Уште собираш дрва?
 • Оооо...што навака курвич, на Пинокио да не му се истенчи? Треба помош?
 • Ха, само ти надевај се. Пак ти се надрви бе злато?
 • Да, кога ќе те видам тебе одма ми рипа, потврд од на Пинкоио твој. Гомна да јаде за тврдоча може!
 • Будала си беше, будала си остана.
 • Зошто ма? Шо си таква никаква од одма?
 • Па од одма бе, од одма...
 • Епа ај ако е од одма идеме тука позади, има една грмушка голема, на крај краева и грмушката е дрво, нели.
 • Стварно си бил ропак бе!
 • Ја ропак, ти курва. Таман си одговараме и карактерно и секако.
 • Да ми ја јадеш курвинскава!
 • Ццц...тука? Нели ти е срам тука пред сите? Имај малку усул ма, ја не сум пипшоу тип. Ај ела по мене.
 • Шо бе ела, на шо ти личам ја?
 • Ми личиш на елка, дојди ми да те накитам.
 • Ти дечко најверојатно имаш проблем со сфаќањето на моите зборови.
 • Како не сум имал проблем! Па нормално дека имам, имам дрвен проблем!
 • Да викнеме дрвосеча, хахаха...
 • Ај ма сиктер! Ако даваш давај, не ми врти како кур окулу пичка преку стакло!
 • Полека бе, не се нервирај, не се тревожи, мирен Шарко! Части ме една пијачка, шанкеркава нека заработи нешто, не биди сељак до коска.
 • Да ти ебам курвата да ти ебам!
 • Само надевај се.
 • Курва!
 • Да ми ја јадеш!

Резервен наслов: Поетски  палења
Преземено од http://vagina.com.mk/ и http://penis.com.mk/

No comments:

Post a Comment