June 03, 2012

Одљубувања

Денес си ги одљубив лузните.
Утре ќе си ги одљубам прстите.
А задутре што ќе си одљубам?
Бараш романса, но се што добиваш е страст.


Ветување кое ќе трае подолго од сегашноста.

No comments:

Post a Comment