October 11, 2012

Она-ди


Кучиња пееа, и ги галев, и си замислував дека сум само дожд.
Мачки предеа, и ги галев. и си замислував дека сум само бос.
Да, премногу го сакав нејзиниот утрински тост.

И под кујнската маса ми нудиш  нечесен пост.
...and I lost my voice, in the background noise...
Во секој глас, во секоја забрана.
Во секој ден, во секоја ноќ.

Имав едно,
Имав две,
Имав и три!


No comments:

Post a Comment