October 21, 2012

Кажи два

- Не дај боже пијан бик да ти помине низ соба, ќе бараш отворен прозор, а ако светлото не ти е запалено ќе наебеш двапати, еднаш од ногарите на масичката, вторпат од пијаните копита.
- Каков бик?
- Пијан бик! 
- Заеби го бикот, и запамти, еден ден ќе ти влета стриптизета во авион и ќе ми напишеш СМС порака во која ќе ми кажеш колку многу ме љубиш.
- Мила, ова ко Далтон да рипа од од светлината и пука на невидено!
- Не филозофирај така баксузно! Остави ме на мир да си шлапкам во водава.
- И јас имам страшна желба да те шлапкам по нозете.
- А ти можеш да шеташ 3-4 месеци со игла меѓу нозе?! 
- Клише!
- Зошто клише, лесно може да ти дадам, ако не порнич не ти гине, или можеби женски фудбал, а тоа ти е како да гледаш СМ порно во ХД резолуција.
- Можеби од инает за изговорот на твоето име?! 
- Ако кажеш трипати набрзина „два“ вечерва, сабајле ќе се чувствуваш подобар.
- Два, два, два!
- Да те ебам ја, ја, ја!No comments:

Post a Comment